Rolex Lady-Datejust 26

Ref.: 69089_VPO

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.

Datejust skapte bølger da den kom i 1945, som den første klokken med datofunksjon som skiftet ved midnatt. Siden da har Datejust vært en av hjørnesteinene i Rolex, høyt elsket for sin allsidighet og tidløse uttrykk.

Dette bør du vite om denne klokken:

Et ur som vil sette en elegant prikk over i’en, til de formelle anledningene som til feiring. Den blå diaskiven gir et kjølig og eksklusivt uttrykk, som står svært pent til President lenken i hvitt gull. Den nette størrelsen gjør uret svært behagelig å bære.

Dette uret er fra 1984 og er pent brukt for alder. Uret har fått full service før salg, inkludert ny skive. Uret leveres med riflet bezel, mens referansen tilsier en diabezel.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

130.000 kr

Diameter

26 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Årsmodell

1984

Ref.nr

69089_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter