Rolex Datejust 31

Ref.: 178384

Om produktet

Rolex Datejust 31 er blitt en svært populær modell som passer de fleste kvinnelige håndledd.  Datejust er en klassisk modell med funksjoner og estetikk som aldri går av moten. Denne klokken er en sikker vinner i hverdagen og til finstasen.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne klokken er utsmykket med en nydelig perlemorskive og diamanter på 6-tallet. Perlemorskiver er unike, noe som vil si at du vil aldri finne en identisk urskive på et annet håndledd. Klokken har en diamant bezel og jubilee-lenke som gir en vakker helhet i klokken. Uret er pent brukt, og er opprinnelig kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2015.

Det er nylig utført full overhaling på klokken av våre urmakere. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

115.000 kr

Årsmodell

2015

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

31

Materiale

Hvit gull/ stål

Skivefarge

Perlemor

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

178384

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter