Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.  Rolex Datejust kom i 1945 i anledning deres 40-årsjubileum.  Til tross for at det er kolleksjonen med de største variasjonene i materialer og størrelser, fortsetter Datejust å være en av Rolex mest gjenkjennelige modeller. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen i hvitt gull riflet bezel, stål kasse og jubilee-lenke har en nydelig sølv skive som er utsmykket med diamanterEn klokke som egner seg til pene anledninger, så vel som til hverdagsbruk. Den måler 31 mm og er kjøpt i 2015 hos Urmaker Bjerke. Dette er et svært velholdt eksemplar og er således et meget godt kjøp. Den har kun noen små riper på bezelen og er ikke tidligere polert. Det er byttet pakninger før salg.   

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2015

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

31

Materiale

Hvit gull/ stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

178274.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter