Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.  Rolex Datejust kom i 1945 i anledning deres 40-årsjubileum.  Til tross for at det er kolleksjonen med de største variasjonene i materialer og størrelser, fortsetter Datejust å være en av Rolex mest gjenkjennelige modeller. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen i gult gull/stål kasse og jubilee-lenke har en nydelig champagne skive som skaper en fin helhet til klokkenEn klokke som egner seg til pene anledninger, så vel som til hverdagsbruk. Den måler 31 mm og er kjøpt i 1990. Uret har normal bruksslitasje for alderen, med noe hakk/merker i glasset. Det er byttet pakninger før salg.   

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

50.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

1990

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

31

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Champagne

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

68273

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter