Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.  Rolex Datejust kom i 1945 i anledning deres 40-årsjubileum.  Til tross for at det er kolleksjonen med de største variasjonene i materialer og størrelser, fortsetter Datejust å være en av Rolex mest gjenkjennelige modeller. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette fantastiske eksemplaret har en helt ny hvit skive, som er lett å lese tiden av. Uret har en klassisk kombinasjon av riflet bezel og jubilee-lenke med skjult lås. Urverket kan trenge en service om ikke lenge. Det er byttet pakninger før salg. Uret er i generelt god stand, med noen få merker og riper på kassen og lenken.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske, originalt garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

90.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2008

Original eske

Nei

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

116233,

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter