Rolex Day-Date 36

Ref.: 18248,

Om produktet

Rolex Day-date så dagens lys for første gang i 1956. Den fantes da kun i 18 karat gull eller platina og var det første armbåndsuret som viste både dato og ukedag, skrevet i sin helhet på urskiven. President-lenken ble spesielt designet for denne klokken og Day-date innehar fremdeles posisjonen som samfunnstoppenes foretrukne armbåndsur.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Siden ordet «gullstandard» blir overflødig i denne sammenhengen, må patenten på hvordan en helgull klokke skal være, tilhøre Day-Date. Med «bark» finishen på de midtre leddene og på bezelen, går ref 18248 litt utenom opptråkkede stier og får en iøynefallende variasjon til det ellers monokrome uttrykket. Ref 18248 var den første med quick-set både for dag og dato. Den kjennes derfor ikke gammel, snarere som et tidløst statement som snakker for seg selv.

Dette uret er fra 1999 og er generelt pent brukt, med noe kosmetiske riper på glass og litt slitasje på lås. Lenken er i veldig bra stand.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske, originalt garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

220.000 kr

Årsmodell

1999

Original eske

Nei

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Champagne

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

18248,

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image1Left Menu Icon
Handelkurv