Rolex Day-Date 36

Ref.: 18038

Om produktet

Rolex Day-date så dagens lys for første gang i 1956. Den fantes da kun i 18 karat gull eller platina og var det første armbåndsuret som viste både dato og ukedag, skrevet i sin helhet på urskiven. President-lenken ble spesielt designet for denne klokken og Day-date innehar fremdeles posisjonen som samfunnstoppenes foretrukne armbåndsur.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret holder seg tro til suksessoppskriften som er Day-Date. Batongindexen legger seg pent med gullskiven, som har svært diskret «togskinne» langs kanten. Bezelen tar opp de blanke leddene i lenken og gir rytme og helhet. Klokken har foldespennelås, hvilket er litt uvanlig for Day-Date, uten at det trekker ned det høyst eksklusive preget. Dette er et ur med en selvfølgelig iboende selvsikkerhet og eleganse, skapt for å tåle de lange linjene.

Dette uret er fra ca 1980 og har nylig fått full overhaling. Serienummeret er slitt bort, men ellers er både kasse, bezel og lenke i god stand.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

150.000 kr

Årsmodell

ca. 1980

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Champagne

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

18038

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter