Rolex Day-Date

Ref.: 118238_VPO

Om produktet

Rolex Day-date så dagens lys for første gang i 1956. Den fantes da kun i 18 karat gull eller platina og var det første armbåndsuret som viste både dato og ukedag, skrevet i sin helhet på urskiven. President-lenken ble spesielt designet for denne klokken og Day-date innehar fremdeles posisjonen som samfunnstoppenes foretrukne armbåndsur.

Dette bør du vite om denne klokken:

Det finnes Day-Date og det finnes Day-Date. Dette eksemplaret med Jubilee skive i sort perlemor, er luksus par excellence og utvilsomt en showstopper.

Diamantindexen nærmest flyter i ett med skiven og avhengig av hvordan lyset treffer, skapes en fortryllende overflate man ikke går lei av å se på. Kombinert med norsk datohjul, er dette uret noe helt unikt. Det følger med et engelsk datohjul.

Dette uret er fra 2008 og er meget pent brukt.

Ny eier av klokken vil få med originalt garantikort og boks, samt ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

360.000 kr

Diameter

36 mm

Gangreserve

48 timer

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Materielllenkerem

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Perlemor

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

100 meter

Årsmodell

2008

Ref.nr

118238_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter