Rolex Daytona

Ref.: 116509

Om produktet

Rolex Daytona er en av Rolex’ mest ettertraktede modeller, uavhengig om det er en vintage eller ny modell. Siden den ble skapt for profesjonelle racingførere i 1963, har den vært det ultimate symbolet på fart og spenning og er desidert en av Rolex’ mest ikoniske og gjenkjennbare ur.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med et design verden ikke har gått lei av tross sine 70 år i feltet, er dette et ur som tilhører enhver seriøs klokkesamling. Tungt tilstede på håndleddet og gitt at kssen og lenken er i hvitt gull, må den bæres deretter.

Den matte skiven og de røde aksentene er en saftig kombo, og får visere og index til å skinne desto mer. Godt hjulpet av de blanke leddene i lenken og detaljene i kassen, har denne Daytonaen et langt mer eksklusivt utstråling, uten å ta vekk dens raske racing identitet.

Dette uret er kjøpt i 2006 og er i svært pen tilstand. Uret fikk full overhaling april 2023.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

450.000 kr

Diameter

40 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Sort

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Årsmodell

2006

Ref.nr

116509

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter