Om produktet

Rolex Daytona er en av Rolex’ mest ettertraktede modeller, uavhengig om det er en vintage eller ny modell. Siden den ble skapt for profesjonelle racingførere i 1963, har den vært det ultimate symbolet på fart og spenning og er desidert en av Rolex’ mest ikoniske og gjenkjennbare modeller.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette nydelige eksemplaret fra 2014 har normal bruksslitasje for alderen, og har ikke hatt polering tidligere. Urverket er i god stand, og det er kun byttet pakninger før salg. Denne Daytona-modellen har sort skivekasse og lenke i gull / stål, hvilket gir denne signaturmodellen et mer eksklusivt preg. Urverket er 4130, og har en gangsreserve på 72 timer.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

150.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2014

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

116523

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter