Rolex Daytona

Ref.: 16523,

Om produktet

Rolex Daytona er en av Rolex’ mest ettertraktede modeller, uavhengig om det er en vintage eller ny modell. Siden den ble skapt for profesjonelle racingførere i 1963, har den vært det ultimate symbolet på fart og spenning og er desidert en av Rolex’ mest ikoniske og gjenkjennbare ur.

Hva du bør vite om denne klokken:

Utformingen i gull/stål, understreker de lett gjenkjennelige karakteristikkene hos denne Daytonaen. Dette er et ur som vil kle de fleste anledninger, og gli like pent under skjorteermet, som til en mer avslappet stil. Den hvite skiven gir god kontrast til kronografen, samt den lille røde «Daytona» logoen. Zenith «El Primero» urverket har anti-sjokk teknologi og tillater fart og spenning, som seg hør og bør.

Dette uret er fra 1995 og bærer naturlig nok noe preg av bruk og alder. Urverket går fint, mens lenken er noe mer slitt. Det har blitt byttet glass og pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

200.000 kr

Årsmodell

1995

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

16523,

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter