Rolex Daytona

Ref.: 6239

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard. Rolex Daytona er en av de mest ønskede klokkene som eksisterer uavhengig om det er vintage eller moderne. Det hele startet i 1963 da Rolex debuterte med ref. 6239, som ble designet for å møte behovene til profesjonelle racingførere.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette eksemplaret fra ca. 1963 er virkelig et nydelig vintage eksemplar fra Rolex og Daytona. Kassen er pen for alderen, med noe slitasje. Bezel er i god stand, men viser noe preg av alder/bruk. Uret er tidligere polert. Det er ingen lakk igjen i inngraveringen. Lenken og låsen har normal bruksslitasje. Det som er mest spennende på dette eksemplaret er 1. generasjons tallskiven fra ca. 1963 hvor det ikke står «Daytona» på skiven. Den har derimot fått en del riper og merker på skiven.  På grunn av urets alder kan vi ikke garantere vanntetthet, eller anbefale bruk i vann.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

560.000 kr

Årsmodell

ca. 1963

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

37

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

6239

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter