Rolex Daytona

Ref.: -116520

Om produktet

Rolex Daytona er en av Rolex’ mest ettertraktede modeller, uavhengig om det er en vintage eller ny modell. Siden den ble skapt for profesjonelle racingførere i 1963, har den vært det ultimate symbolet på fart og spenning og er desidert en av Rolex’ mest ikoniske og gjenkjennbare ur. Ryktet går foran denne 116520. Dette er den første Daytona Rolex produserte med et in-house kaliber, nærmere bestemt 4130. Ref 116520 er også den siste Daytona modellen som ble produsert med bezel i rustfritt stål. Før de ble erstattet av keramiske bezeler. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Rolex gikk tilbake til røttene og lot det sportslige uttrykket vinne frem, når de presenterte sin første Daytona med egenprodusert urverk, kaliber 4130.  Alle elementene, som den graverte bezelen, kronografen og den røde «Daytona» markøren, spiller på lag fremfor å stjele oppmerksomheten. Kanskje nettopp derfor det er blitt en av tidenes mest umiskjennelige design. De blanke leddene i lenken gir det lille touchet av luksus som knapt behøves, men understreker det ekstraordinære. Et must for enhver klokkesamler, eller sportsmodell fantast.

Dette uret fra 2006-2007, og bærer preg av normalt, pent bruk. Bezelen har noen hakk, trykkeren ved 2 tallet er litt skadet. Lenken har noe riper, men er ellers i god stand.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

270.000 kr

Årsmodell

2006

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

-116520

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter