Rolex Daytona «Big Red»

Ref.: 6263

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard. Rolex Daytona er en av de mest ønskede klokkene som eksisterer uavhengig om det er vintage eller moderne. Det hele startet i 1963 da Rolex debuterte med ref. 6239, som ble designet for å møte behovene til profesjonelle racingførere.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne fantastiske Rolex-kronografen i rustfritt stål er et imponerende armbåndsur å se på og ikke minst eie. Kombinasjonen mellom sølvfarget skive og det røde Daytona trykket skaper en iøynefallende kontrast. Dette eksemplaret er pent brukt for alderen og har original bezel, lenke, tritium skive og visere. Modellen er utstyrt med plastikk index ring, skru-trykkere og caliber 727. Dette er et fantastisk vintage samleobjekt fra Rolex.

Ny eier av klokken vil få med  original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For mer informasjon og flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no
Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

970.000 kr

Årsmodell

1978

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

37

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Ref.nr

6263

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter