Rolex Explorer

Ref.: '1016

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.  

Explorer serien har en rik og spennende historie og har vært med på flere av verdens aller tøffeste ekspedisjoner. Den ble benyttet til den første bestigningen av Mt Everest og vår egen Erling Kagge brukte den på sine ekspedisjoner til jordens “tre ekstremer”.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Explorer er en røff klokke, uten dikkedarer, noe som lett kan misforstås til at den er ukomplisert, men som en dreven polfarer pakker den ikke mer i sekken/urkassen enn det som er nødvendig. Den sorte 3 / 6 / 9 urskiven med stor Mercedes viser og ekstra tritium, sikrer enkel avlesning uansett værforhold. Rent bortsett fra å bytte fra glossy til matt urskive, har 1016 gjennomgått svært få forandringer på alle de årene den har eksistert, men “why change a winning recipe”?  

Dette eksemplaret er fra 1972 og har trass alder en svært pen tallskive og lenke. Uret ble sist overhalt i 2020 og fikk da ny krone. Det har en bulk i baklokket, og en liten skade på bezelen. 

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.n

175.000 kr

Årsmodell

1972

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

'1016

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter