Rolex Explorer ll

Ref.: .16570

Om produktet

Explorer serien har en rik og spennende historie og har vært med på flere av verdens aller tøffeste ekspedisjoner. Den ble benyttet til den første bestigningen av Mt Everest og vår egen Erling Kagge brukte den på sine ekspedisjoner til jordens “tre ekstremer”.  

Hva du bør vite om denne klokken:

En pålitelig klokke som tilbyr det en måtte trenge for gå utenfor allfarvei, uten snikk snakk. Den hvite skiven gir god kontrast til den sortkantede indexen i SuperLumiNova, for maks synlighet under alle forhold. Den graverte bezelen og den røde GMT viseren, gjør det enkelt å skille mellom dag og nattetimene. Kaliber 3185 sørger for en gangreserve på 50 timer og er vanntett til 100 meter.

Uret er kjøpt i 1999, og bærer preg av bruk og alder. Glasset har noen hakk og kosmetiske skader. Uret har fått full overhaling før salg.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske, og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

95.000 kr

Årsmodell

1999

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

.16570

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter