Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard.  Rolex Datejust kom i 1945 i anledning deres 40-årsjubileum.  Til tross for at det er kolleksjonen med de største variasjonene i materialer og størrelser, fortsetter Datejust å være en av Rolex mest gjenkjennelige modeller. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Enten du er på jakt etter en “birthyear” klokke, eller vil ha en nett og elegant klokke som kan være med i de fleste anledninger, så er dette Datejust 26 eksemplaret du leter etter. Den hvite urskiven er dekorert med 10 diamanter i tillegg til romertall-index. Sammen med den riflede bezelen i gull og jubilee lenken, utstråler dette uret en diskret luksus. Denne klokken er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 1989 og har fått noen år på håndleddet. Den har noe slakk i lenken, mens kassen for øvrig bærer preg av normal bruksslitasje for alderen. Klokken har fått full overhaling og nytt glass før salg. 

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

40.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

1989

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

26

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

69173_

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter