Rolex Lady-datejust 26

Ref.: 79159

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Alle deler i en Rolex er designet, utviklet og produsert etter aller høyeste standard. Datejust skapte storm da den kom i 1945, som den første klokken med datofunksjon som skiftet ved midnatt. Siden da har Datejust vært en av hjørnesteinene i Rolex, høyt elsket for sin allsidighet og tidløse uttrykk. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Med en diamantbesatt kasse som måler 26mm, er dette et ur som utstråler eleganse. Helt som skapt for spesielle anledninger, så vel som det perfekte tilbehør til blazeren. Den nydelige diamantbesatte perlemor skiven er enkel å lese av. Den berømte president lenken gir deg et ur som er behagelig å ha på håndleddet. En perfekt gave til deg selv, eller til en du setter høyt. 

Klokken er kjøpt i ca. 2001 og bærer noe preg av bruk. Kassen har fått et støt i kassen kl. 2. Det er noe merker og riper i bezel og glass. Lenke er i god stand, tallskiven som ny.  

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

125.000 kr

Årsmodell

ca. 2001

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

26

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Perlemor

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

79159

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter