Rolex Pearlmaster

Ref.: 81339,

Om produktet

Rolex Pearlmaster er selve kronjuvelen i Rolex’s modellutvalg. Pearmaster kjennetegnes av myke kurver og har et grasiøst utseende. Pearlmaster lages kun av edle metaller, og har unikt utsmykkede urskiver med edelstener som diamanter, safirer eller rubiner.

Hva du bør vite om denne klokken:

Et svært luksuriøst ur og et virkelig smykke med helt hvit urskive, romertall og dobbelt diamantbesatt bezel . Dette er en unik modell det ikke finnes mange eksemplarer av på markedet. Den perfekte gave til deg selv, eller den du er aller mest glad i. Eksemplaret som er for salg er fra 2013 og er pent brukt.

Uret har hatt full overhaling, og bytte av glass før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

185.000 kr

Solgt

Årsmodell

2013

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

34

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

81339,

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter