Rolex Pearlmaster

Ref.: 80318

Om produktet

Rolex Pearlmaster er selve kronjuvelen i Rolexmodellutvalg. Pearmaster kjennetegnes av myke kurver og har et grasiøst utseende. Pearlmaster lages kun av 18 kt hvitt gull eller Everose-gull og har unikt utsmykkede urskiver med edelstener som diamanter, safirer eller rubiner. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette Pearlmaster uret i helgull, har  en aura av luksus og eleganse. Bezelen er prydet med diamanter, mens skivens index i gull gir et svært helhetlig uttrykk. Klokken har datofunksjon og en integrert, diskret lås i lenken. Et ur som kler spesielle anledninger og en vakker gave til deg selv, eller en du er glad i.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2003 og har kun hatt en eier. Uret bærer preg av normalt bruk, med en del riper på kasse og lenke. Klokken har fått nytt glass, krone og pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

180.000 kr

Årsmodell

2003

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

29

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

80318

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter