Rolex Pearlmaster

Ref.: 69298

Om produktet

Rolex Pearlmaster er selve kronjuvelen i Rolex’ modellutvalg. Pearlmaster kjennetegnes av myke kurver og har et grasiøst utseende. Pearlmaster lages kun av 18 kt gull eller Everose-gull og har unikt utsmykkede urskiver med edelstener som diamanter, safirer eller rubiner.

Dette bør du vite om denne klokken:

Den diamantbesatte indexen og bezelen, viser tydelig at dette er et ur for de viktige markeringene. Skiven i royal blå har en vakker dybde, og kommer virkelig til sin rett sammen med kassen og lenken i gult gull.

Den blankpolerte lenken har skjult lås og legger seg som et mykt og behagelig smykke på håndleddet. En utmerket gave til deg selv eller noen du er glad i, skapt for de store anledningene.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 1991 og har kun hatt én eier. Uret kommer med en svært vakker eske. Det er pent brukt og har hatt full service før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

190.000 kr

Diameter

26 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Materielllenkerem

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Årsmodell

1991

Ref.nr

69298

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter