Rolex Sea-Dweller

Ref.: 1665.

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Sea-Dweller har en oppgave, og det er å gå dypere enn noen Rolex Submariner modeller. Siden 1967 har Sea-Dweller oppnådd dette med sin heliumventil som gjør at heliumet forlater kassen under et dykk, og forhindrer at glasset ødelegges under trykk. Ref. 1665 som er den første av sin sort, garanterte allerede på sent 60-tallet å kunne nå en dybde på 2000 fot, 610 meter. Denne modellen kommer også uten forstørrende glass på datovisningen som man finner på Submariner Date. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette nydelige eksemplaret fra ca. 1978 har normal bruksslitasje for alderen på kassen. Uret er utstyrt med kaliber 1570 som er et automatisk urverk med 48timer gangreserve. Bezel inserten er slitt, og mangler perlen. Baklokket er gravert fra første eier. Lenken og låsen har en del slitasje, og er godt brukt. Tallskiven er Mark lV, og er i god stand. Viserne er noe krakelert. Dette eksemplaret kan du stolt vise frem som en vintage godbit.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

190.000 kr

Årsmodell

ca. 1978

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

1665.

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter