Rolex Sea-Dweller

Ref.: 1665,

Om produktet

Rolex-klokker er laget av nøye utvalgte materialer og satt sammen med fokus på hver eneste lille detalj. Sea-Dweller har en oppgave, og det er å gå dypere enn noen Rolex Submariner modeller. Siden 1967 har Sea-Dweller oppnådd dette med sin heliumventil som gjør at heliumet forlater kassen under et dykk, og forhindrer at glasset ødelegges under trykk. Ref. 1665 som er den første av sin sort, garanterte allerede på sent 60-tallet å kunne nå en dybde på 2000 fot, 610 meter. Denne modellen kommer også uten forstørrende glass på datovisningen som man finner på Submariner Date. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er intet mindre enn en komplett 1665, med tidligere servicedeler. Den har kun hatt en eier fra kjøpsdato til 2018. Siden da har klokken vært i svært lite bruk. Dette uret er svært pent brukt for alder. Mark 3 skiven er i perfekt stand og har ervervet en nydelig eggeskall patina, som er svært ettertraktet blant samlere. De lange viserne som er et kjennemerke for denne referansen, er i god stand, kun med noen små riper. Den fikk ny tidsriktig “fat font” bezel-insert i 2020, samt nye 585 endeledd, vintage lås og upolert krone. De originale delene følger med. Lenken er original, pent brukt og har forholdsvis lite slakk. Dette er virkelig et unikt objekt som har alt på plass. Uret er produsert i 1979, og kjøpt hos Urmaker Bjerke i 1981.   

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

295.000 kr

Årsmodell

1981

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

1665,

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter