TAG Heuer Aquaracer x Bamford

Ref.: WAY208F. BF0638

Om produktet

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

Hva du bør vite om denne klokken:

TAG Heuer og det kjente britiske personaliseringshuset Bamford Watch Department har for andre gang samarbeidet for å designe en spesiell limitert modell. Denne gangen, en Aquaracer. Man ser tydelig Bamford sin gjenkjennelige stil med modellens elegante sorte tallskive, hvor det også står skrevet Bamford ved klokken 6. Visere, tallskive og bezel har oransje detaljer. Urkassen måler 43 mm og bezelen har en dykkerskala. Modellen er laget i titan og er svært lett. Materialet, «grade 2» titan er allergivennlig og motstandsdyktig mot korrosjon, noe som forklarer hvorfor dette er et mye brukt materiale i luftfart og produksjon av sportsutstyr. Urverket i denne modellen er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer. Baklokket er gravert med “Limited one of 1,500”.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende.
Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

35.000 kr

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

43

Materiale

Titan

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WAY208F. BF0638

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter