TAG Heuer Carrera

Ref.: CV201C

Om produktet

I 150 år har Tag Heuer vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer. I løpet av denne tiden har de lansert flere banebrytende nyvinninger, takket være sine tette bånd til motorsporten. I dag er TAG Heuer en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Tag Heuer Carrera så dagens lys i 1963, er selve bæreren av Tag Heuers’ sports ånd. Det er den første kronografen utviklet for å fange romantikken så vel som risikoen i bilrace.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med kronografen og den røde speedometer inspirerte viseren, er dette er en klokke som bærer bud om fart og spenning. Klokken er en limitert utgave, laget for å markere 50 års jubileet til Juan Manuel Fangios’ siste Grand Prix F1 seier. Hvis signatur synes ved siden av Tag Heuer logoen på urskiven.

Dette uret er fra 2008 og er godt brukt. Det er en del merker og hakk i kasse, bezel og trykkere. Tallskiven begynner å falme, den er også litt hard i opptrekket. Det vil behøve full overhaling om 2-3år. Klokken har fått nye pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

25.000 kr

Årsmodell

2008

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

CV201C

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter