Tag Heuer Carrera Nordic Tourbillon

Ref.: CAR5A98. FC6471

Om produktet

Det sveitsiske merket har i 150 år vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer og ledet an i utviklingen av ny teknologi. I løpet av sin halvannet århundre lange historie har TAG Heuer pushet grensene og lansert flere banebrytende nyvinninger, takket være sine tette bånd til motorsporten. I dag er TAG Heuer en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Tag Heuer Carrera så dagens lys i 1963, er selve bæreren av Tag Heuers’ sports ånd. Det er den første kronografen utviklet for å fange romantikken og risikoen i bilrace.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er noe så sjeldent som en tourbillon i et sports-ur, spesialdesignet for nordiske forhold. Uret er laget i kun 20 eksemplarer, hvorav fem har vært tilgjengelige i Norge. Dette er et ur som vil synes på armen, men som ikke ligger så tungt som man skulle tro, takket være materialvalget. Det skjeletterte skiven i blått og grått med tourbillonen plassert kl 6, samt det åpne baklokket, gir nok å hvile øynene på.

Den blå remmen i krokodilleskinn festes med en foldespenne av PVD belagt titan. Uret er COSC sertifisert og har en gangsreserve på 65 timer, og viser at det går an å levere på kvalitet og komplikasjoner også til en lavere penge.

Et på alle måter unikt ur, som løfter konseptet sports-ur mange hakk opp.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2022 og er tilnærmet som nytt.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

180.000 kr

Årsmodell

2022

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Tourbillion

Diameter

45

Materiale

Karbon

Skivefarge

Blå/sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

CAR5A98. FC6471

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter