TAG Heuer Formula 1

Ref.: WAH1210.BA0859

Om produktet

Det sveitsiske merket har i 150 år vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer og ledet an i utviklingen av ny teknologi. I løpet av sin halvannet århundre lange historie har TAG Heuer pushet grensene og lansert flere banebrytende nyvinninger, takket være sine tette bånd til motorsporten. I dag er TAG Heuer en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Et pent hverdagsur med et sportslig uttrykk, virkelig i Tag Heuers ånd. Kombinasjonen av sort skive, sort bezel og midt-leddene på lenken skaper en nydelig helhet. Bezelen er markert fra 10 – 60 og understreker Formel 1 navnet. Lenken med de sorte leddene, balanserer det tøffe og elegante på en svært kledelig måte. Dette er et ypperlig hverdagsur, perfekt for en aktiv livsstil. Urverket er kvartsdrevet. Denne klokken er kjøpt i 2011 og bærer preg av normal bruk. Det har noen bruksmerker på bezelen, samt noen små merker i glasset. Tallskiven og viserne er som nye. Klokken er på verkstedet for nye pakninger.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

9.000 kr

Årsmodell

2011

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Quartz

Diameter

37

Materiale

Stål/keramikk

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

WAH1210.BA0859

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter