Tudor Black Bay Chrono

Ref.: 79360N

Om produktet

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Han ønsket å tilby et ur for en rimeligere penge enn Rolex-urene, men uten å vike på kvaliteten som Rolex var kjent for. Derfor ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og skilte seg fra «merket med kronen», med sin innovative design og friske blikk. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette Black Bay uret har et friskt design, med like deler dyller og racing inspirasjon. Den hvite skiven med de hvite viserne, rammes pent inn av bezelen i aluminium, for et sterkere vintage uttrykk. Det hvite datohjulet er diskret plassert kl 6 og stjeler ikke oppmerksomhet fra den sorte kronografen. Med Nato rem får klokken et avslappet uttrykk, perfekt til en aktiv hverdag.

Aluminiumsbezel som gir et sterkere vintage preg

Dette uret er fra 2021 svært pent brukt, kun med noen riper i kassen. Det har fått nye pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke boks og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

48.000 kr

Årsmodell

2021

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

79360N

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter