Tudor Glamour Date 36

Ref.: 55020-0096

Om produktet

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Han ønsket å tilby et ur for en rimeligere penge enn Rolex-urene, men uten å vike på kvaliteten som Rolex var kjent for. Derfor ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og skilte seg fra «merket med kronen», med sin innovative design og friske blikk.

Tudors Glamour-kolleksjon reflekterer tango, den mest sofistikerte og sensuelle dansestilen, som er synonymt med forførelse og lidenskap.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen er laget i stål, måler 36 mm og har en bezel besatt med 60 diamanter. Tallskiven er hvit og har diamanter som timemarkører. Modellen har datovisning ved kl 3 og leveres på en stållenke. Urverket i denne modellen er et automatisk urverk som har en gangreserve på ca. 38 timer.

Dette eksemplaret er tidligere utstillingsvare. Siden det er en utgått modell selges uret til en meget god pris, men fortsatt med alle våre kundefordeler og med fabrikkgaranti.

Ny eier av klokken vil få med original eske og garantibevis.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av uret ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Nypris 69.300.-

56.000 kr

Diameter

36

Gangreserve

38t

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

T601

Kassemateriale

Stål

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Hvit

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

55020-0096

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter