Tudor Pelagos

Ref.: 719H7S3

Om produktet

Pelagos er den moderne dykkerklokken i Tudors katalog, der Black Bay er de vintage-inspirerte. Uret er laget for å være lett å lese, uansett lysforhold, med store indekser og tydelige visere med lume. Uret har in-house bevegelse med datovisning klokken 3 og 70 timers gangreserve, noe som gjør dette til et praktisk ur du kan stole på – uansett om du skal bruke det til dykking eller ikke.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med indekser og visere med lume, heliumsventil, enveis dreibar bezel og skrukrone er dette det ultimate moderne dykkeruret. Den klare blå skiven gir lett lesbarhet og et sporty uttrykk, både til bruk i vann og på land. Uret er 42 mm og 14 mm høyt og et tydelig på håndleddet. Da det er produsert i titan er det likevel lett på håndleddet og behagelig å bære.

Dette eksemplaret er fra 2023 og er meget pent brukt. Det følger med en gummirem med uret.

Ny eier vil få med originaleske, originalt garantibevis, fem års fabrikkgaranti og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-Owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

45.000 kr

Solgt

Diameter

42 mm

Gangreserve

70 timer

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

MT5612

Materiale

Titan

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

50 bar

Årsmodell

2023

Ref.nr

719H7S3

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter