Tudor Royal 28

Ref.: 28320-0001_VPO

Om produktet

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Han ønsket å tilby et ur for en rimeligere penge enn Rolex-urene, men uten å vike på kvaliteten som Rolex var kjent for. Derfor ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og skilte seg fra «merket med kronen», med sitt innovative design og friske blikk.

Hva du bør vite om denne klokken:

Et diskre ur, men som ved nærmere øyesyn har en mer luksuriøs side. perlemorskiven er et behagelig blikkfang, sammen med den diamantbesatte indexen og bezelen. Den svært tidsriktige integrerte lenken har børstede og polerte ledd, som gir en fin dynamikk. Uret har datofunksjon og foldespenne.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2022 og er svært pent brukt, med kun noen merker på lenken.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantikort og fire års fabrikkgaranti. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

30.000 kr

Diameter

28 mm

Gangreserve

38 timer

Garanti

4 år

Glass

Safir

Kassemateriale

Stål

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Spenne

Foldespenne

Tallskivefarge

Perlemor

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar

Årsmodell

2022

Ref.nr

28320-0001_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter