Tudor Style 38

Ref.: 12503-0005

Om produktet

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Han ønsket å tilby et ur for en rimeligere penge enn Rolex-urene, men uten å vike på kvaliteten som Rolex var kjent for. Derfor ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og skilte seg fra «merket med kronen», med sin innovative design og friske blikk.

Med sine elegante og sofistikerte linjer henter Tudor Style de estetiske kodene sine fra klassiske klokker fra 1950 til 1970-tallet.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen er laget i gull/ stål og måler 38mm. Tallskiven er sølv med diamanter kl 3, 6, 9 og har datovisning ved kl 3. Bezelen er glatt og modellen leveres på en gull/stållenke. Urverket i denne modellen er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer.

Dette eksemplaret er tidligere utstillingsvare. Siden det er en utgått modell selges uret til en meget god pris, men fortsatt med alle våre kundefordeler og med fabrikkgaranti.

Ny eier av klokken vil få med original eske og garantibevis.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av uret ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Nypris 35.000.-

30.000 kr

Diameter

38

Gangreserve

38t

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kassemateriale

Gull/stål

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Sølv

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

12503-0005

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter