Vacheron Constantin Overseas

Ref.: 4500 V

Om produktet

Vacheron Constantin har skapt noen av de mest kompliserte klokkene som er laget. De kan se tilbake på over 250 år med uavbrutt produksjon, samtidig fortsetter de å fornye seg. Overseas er Vacherons naturlige svar på behovet for en luksuriøs sportsmodell, som er rett uansett hvor i verden man måtte befinne seg. Overseas ble redesignet i 2016 og har siden nytt stadig økt anseelse blant samlere og entusiaster.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette eksemplaret er en boutique edition. Den nærmest elektrisk blå skiven, danner et vakkert bakteppe for indexen i hvitt gull og de slanke viserne. Foruten datovinduet, synes Vacheron Constantins’ logo rett under kl 12. Den karakteristiske bezelen og lenken, skaper en helhet som utstråler både robusthet og klasse.

Bak det åpne baklokket synes Vacherons’ kaliber 5100, med 60 timers gangsreserve. Rotoraksen i 22 k gull, er tydelig inspirert av et kompass i designet og fullfører Overseas misjon om å være en klokke som inviterer til å reise.

Dette uret er kjøpt i 2019 hos Urmaker Bjerke og er meget pent brukt. Det medfølger en gummi og aligatorrem med spenne, som også er svært lite brukt.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

450.000 kr

Årsmodell

2019

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

41

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Materiale

Stål

Ref.nr

4500 V

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter