Vacheron Constantin Overseas

Ref.: 5500V/000R-B074_VPO

Om produktet

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

Den sporty og elegante Overseas serien til Vacheron Constantin er en serie som er beregnet for alle de som elsker de komplikasjonene som er nyttige i hverdagen. Serien ble redesignet i 2016 og formidler «En invitasjon til å reise»

Hva du bør vite om denne klokken:

Utforsk den raffinerte elegansen til Vacheron Constantin Overseas 5500V/000R-B074. Dette eksklusive urverket er en perfekt kombinasjon av stil, presisjon og funksjonalitet.

Med sin tidløse design og vakre 18k roségullkasse er dette uret en visuell fryd. Den robuste konstruksjonen og vanntettheten ned til 150 meter (500 fot) gjør det ideelt for både hverdagsbruk og eventyrlystne opplevelser.

Den imponerende in-house automatiske bevegelsen gir deg pålitelig og nøyaktig tidtaking. Med en gangreserve på opptil 60 timer kan du være trygg på at uret alltid vil være klart for å følge deg gjennom dagene.

Vacheron Constantin Overseas 5500V/000R-B074 er ikke bare et ur, det er en investering i tidløs skjønnhet og håndverk av høyeste kvalitet. Gjør deg klar til å skille deg ut med dette eksklusive uret som symboliserer den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

600.000 kr

Diameter

42,5

Garanti

1år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Sølv

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

150m

Årsmodell

2017

Ref.nr

5500V/000R-B074_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter