Vacheron Constantin Overseas Chronograph

Ref.: 49150/B01A-9097

Om produktet

Vacheron Constantin har skapt noen av de mest kompliserte klokkene som er skapt. De kan se tilbake på over 250 år med uavbrutt produksjon, samtidig som de fortsetter å fornye seg. 

Overseas svarer på behovet for en luksuriøs sportsmodell, som er rett uansett anledning og klar for alt.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Overseas utgaven tilfører på en meget vellykket måte, spennende elementer til det til det som allerede er et svært suksessfullt design. Den mønstrede skiven skaper dybde avhengig av hvordan lyset treffer og gir et interessant spill. Det delte datovinduet balanserer over Vacheron logoen, og utgjør en perfekt symmetri med kronografen. Lenken kan raskt og enkelt skiftes med den medfølgende remmen og gjøre klokken klar for mer formelle anledninger.

 

Dette uret ble kjøpt i 2018 og er i god stand, med noe bruksmerker.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

240.000 kr

Årsmodell

2018

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

49150/B01A-9097

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter