Hopp til innhold

Populære søk

Rolex

Cartier

Dykkerur

Speedmaster

Breitling

Tag Heuer

Longines

Rolex-mobil

ROLEX DATEJUST

BjerkeMag-3

Les nyeste utgave av Bjerke Magasinet

NB-Mob-4

Velkommen til vår nettbutikk

mobil_DSCF6406-Edit

Bjerke Vintage & Pre-Owned

Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke ble etablert i 1923. I 100 år har vi vært en anerkjent og ledende leverandør av ur til kunder som setter ekstra høye krav til kvalitet og service.

VÅRE KLOKKEMERKER
Merke_Rolex
Merke_Patek-Philippe-1
Merke_Tudor
Merke_Omega
Merke_Cartier
Merke_Blancpain
Merke_Breguet
bjerke.logo_breitling
Merke_H-Moser
hublologorev
Merke_IWC
Merke_Jaeger-le-Coultre
Merke_Longines
Merke_Panerai
Merke_TAG-Heuer
logo_brand_WT_1812204-1

Over 100 år med tidløs kvalitet

23021_Bjerke_6_1019 (1)

Hos Urmaker Bjerke er relasjoner og tradisjoner verdifulle.

HØY PRIORITET

Som kunde hos Urmaker Bjerke er du vår høyeste prioritet. Hver dag jobber vi for å gi unike kundeopplevelser i våre butikker, verksteder og kontaktpunkter.

Hvert år ber vi inn til store og små eksklusive arrangementer. Der ønsker vi å dele vår lidenskap til klokker med likesinnede. Dette er en av fordelene ved å være kunde hos Urmaker Bjerke - de unike opplevelsene. Vi er også oppdatert på det som skjer i klokkeverdenen, følg derfor med i våre kanaler for førstehåndsinformasjon om nyhetslanseringer, tilgjengelighet og ikke minst arrangementer som avholdes.

Som vår kunde er du verdifull for oss, og vi streber alltid etter å overgå dine forventninger.

Dedikerte fagfolk og autoriserte urmakerverksteder.

AUTORISERT URMAKERVERKSTED

Som et autorisert urmakerverksted i både Oslo og Bergen, garanterer Urmaker Bjerke presisjon og kvalitet i hver serviceoppgave. Våre dedikerte og dyktige urmakere forblir i forkant av utviklingen gjennom regelmessige kursing, og vi er stolte av å ha tilgang til både avansert utstyr og originale deler.

KOMPETANSE

Justering og vedlikehold av et kvalitetsur er en kunst så vel som en vitenskap. Urmakerne hos Urmaker Bjerke står sterkt med lang erfaring, omfattende opplæring og jevnlig spesialistkursing - direkte hos fabrikkene. Vi er forpliktet til kontinuerlig å forsterke vår ekspertise.

Våre toppmoderne urmakerverksteder i Oslo og Bergen speiler vår dedikasjon til kvalitet. Med avansert teknologi parallelt med det som brukes av ledende klokkeprodusenter, og et rikholdig delelager, kan vi håndtere et bredt spekter av servicebehov.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss direkte på service@urmakerbjerke.no.

En unik kundeopplevelse.

PERSONLIG SERVICE

Hos Urmaker Bjerke er du i sentrum av alt vi gjør. Vi forstår betydningen av din tid og investering, og vårt team streber etter å tilby en personlig og unik service som møter dine behov og forventninger.

Ditt kundeforhold er vår prioritet, og vi er alltid her for å assistere deg. Enten du trenger veiledning, råd eller svar på dine spørsmål, sikrer vi at hver interaksjon med oss er enestående og tilfredsstillende.

Kontakt oss gjerne på post@urmaker-bjerke.no for spørsmål. Vårt dedikerte team venter på å gi deg en hjelpende hånd og sørge for at din erfaring med oss er både positiv og minneverdig.

Aktuelt
NKM_PRESSEMELDING_banner3

KOLLEKSJONER

Se vårt utvalg av håndplukkede klokker