Panerai feirer den 70-år gamle innovasjonen og patentet kjent som Luminor, det selvlysende materialet som brukes på tallskiver.

Hvis vi reiser tilbake til 1950 ble patenten “Luminor” offisielt registrert av PaneraiLuminor er et illuminerende materiale som brukes for å lyse opp tall og markører på tallskiver. Panerai feirer dermed 70-års jubileum for denne innovasjonen og dedikerer alle deres nyheter til kolleksjonen med samme navn. 

PAM01112 – Luminor Marina Goldtech™ – 44 mm 

Panerais første Luminor Marina med en 44 mm Goldtech™ urkasse. Denne milepælen setter standarden for styrke og stil. Materialet som er utviklet ved bruk av en revolusjonerende legering som inneholder en høy prosentandel kobber og en liten mengde platina, denne nye Luminor Marina viser like deler dristighet og styrke. Denne legeringen gjør at man unngår at metallet oksiderer og gjør derfor Goldtech hardere og mer motstandsdyktig enn standard rosa- og gult gull. 

Tallskiven er en blå sun-brushed sandwich skive, med Super-Luminova Grade A som lyser grønt, som gir god lesbarhet i dårlige lysforhold.  

 

PAM01112

PAM01662

PAM01662 – Luminor Marina – 44 mm 

Med denne modellen kombinerer Panerai høyteknologiske funksjoner med en sportslig profil, det perfekte uttrykket for Panerais know-how. Urkassen er laget i titan med Direct Metal Laser Sintering (DMLS) teknologi, noe som gjør den overraskende lett og utrolig spenstig. Dette materialet, sammen med Carbotech™, åpner opp for en moderne og ukonvensjonell estetisk dimensjon. 

Modellen har den ikoniske sandwich tallskiven, med en grå Super-Luminova Grade A som lyser grønt, og gir et nesten spøkelsesaktig preg på skiven. Remmen er en Panerai Sportech rem™, et nytt dynamisk og allsidig materiale laget av vanntett gummiert stoff, egnet for flere anledninger. 

PAM01036

PAM01036 – Luminor Luna Rossa GMT – 44 mm 

«Tides and tastes may change, but heroics endure».
Luminor Luna Rossa GMT – 44 mm,  designet for Luna Rossa Challenge-teamet, modellen Challenger of Record of the 36th America’s Cup har etablert seg som den ultimate sportyklokken. 

Urkassen er i titan, noe som gjør den svært lett og sterk. De bemerkelsesverdige fysiske, mekaniske og korrosjonsbestandige egenskapene til titan har gjort dette metallet til et av de mest verdsatte innen bransjen. Panerai bruker titanium grade 2 på både urkasse og bezel. Tallskiven på denne modellen har en helt spesiell tekstur som avslører en fascinerende hemmelighet: den er påført deler av Luna Rossa sine seil. «Luna Rossa Challenger 36th America’s Cup» er trykket på tallskiven klokken 6.  

Modellen har den ikoniske sandwich tallskiven, med en Super-Luminova Grade A som lyser grønt, og gir et nesten spøkelsesaktig preg på skiven. Remmen er en Panerai Sportech rem™, et nytt dynamisk og allsidig materiale laget av vanntett gummiert stoff, egnet for flere anledninger. 

PAM01663 – Luminor Marina – 44 mm 

Panerai introduserer en “Prima Assoluta” innen urmakeri. Bemerkelsesverdig lett og forbløffende sterk, Fibratech™ er 70 % lettere enn stål, 55 % lettere enn titan, og til og med 5 % lettere enn Carbotech™. Lanseringen av denne modellen gir noe helt nytt til bransjen og er et vitnesbyrd om Panerai og deres innovasjonsånd. 

PAM01663

Dette var en oversikt over Panerai sine nyheter og her kan du se mer fra Panerai i vår nettbutikk. Følg oss på sosiale medier for å få førstehåndsinformasjon om når de siste nyhetene fra klokkeverdenen ankommer våre butikker.