Messestrukturen slik vi kjenner den er trolig forandret for alltid. Watches & Wonders Geneva presenterer årets nyheter i helt nytt og digitalt format. 

Watches & Wonders Geneva presenterer alle nyhetene fra merkene som faller under Richemont Group paraplyen. Det er også noen selvstendige merker som viser frem sine nyheter. Her kan man se en generell oversikt over nyhetene fra merkene vi fører og utfyllende artikler om nyhetene fra hvert enkelt merke vil komme.

Innen vår portefølje har disse merkene presentert sine nyheter:

A. Lange & Söhne, Cartier, H. Moser & Cie, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai og Vacheron Constantin.

A. LANGE & SÖHNE

Det anerkjente tyske klokkemerket A. Lange & Söhne har allerede kommet med spennende nyheter tidligere i år via sin introduksjon av merkets første “sportsmodell” i stål, Odysseus. Merket velger å bygge videre på denne kolleksjonen og introduserer Odysseus i hvitt gull. Zeitwerk har også fått et nytt tilskudd til sin kolleksjon.

ODYSSEUS
REF: ALS.363.068.R

ZEITWERK – Minute Repeater
REF: ALS.147.028.F

CARTIER

Cartier har som vanlig masse spennende nyheter og puster nytt liv i flere av merkets tidligere kolleksjoner. Tilbakekomsten av Pasha, og nye versjoner av Cartier Tank Asymmétrique er bare noen av de mange nyhetene Cartier bringer til bordet. Les utfyllende artikkel om Cartiers nyheter i denne artikkelen her. 

H. MOSER & CIE.

Det rampete, men prestisjetunge merket har nok en gang utfordret normene med flere spennende nyheter. Allerede ble modellen “Streamliner” introdusert tidligere i år.

Tidligere denne måneden introduserte også merket “Venturer” modellen med en Vantablack-skive. Vantablack er eget materiale som regnes som en av de “mørkeste” materialene med tanke på at materialet absorberer opp 99,9 % av lys den tar i mot.

IWC SCHAFFHAUSEN

Den anerkjente ur-produsenten har sluppet svært mange spennende nyheter og “oppgraderinger” under årets messe med fokus på Portugieser-familien. Mye av IWC sitt fokus har blitt å bygge videre på den eksisterende kolleksjonen med god hjelp av deres nybygde fabrikk. Hele Portugieser-kolleksjonen leveres nå med IWCs egenproduserte urverk.

JAEGER-LECOULTRE

Historierike Jaeger-LeCoultre slipper flere nyheter i 2020. Master Control-kolleksjonen som ble introdusert i 1992 er blant en av kolleksjonene som får seg en relansering med flere nye modeller.

Reverso One

Jaeger-LeCoultre har også sluppet en nye variant av Reverso One med fokus på fargen rødt og det feminine.

MONTBLANC

Merket som bærer navnet etter det kjente fjellet bygger videre på suksessen The Montblanc 1858 Collection. Disse modellene trekker sterk inspirasjon fra Minerva og bygger videre på sammenflettingen av merkene. Monopusher, en limitert bronse-variant og nye farger til Geosphere-modellene er noen av nyhetene Montblanc presenterer på årets messe.

PANERAI

Det legendariske merket med italienske røtter vier hele 2020 til nyheter rundt sin “Luminor” kolleksjon. Under fjorårets messe var det “Submersible” som det var fokus på, men i år er det “the year of the Luminor”. Merket har annonsert at det vil bli flere nyheter utover året.

Panerai introduserer også en rekke “nye” materialer som virkelige stadfester deres posisjon som innovatører innen bransjen.

VACHERON CONSTANTIN

I år briljerer Vacheron Constantin igjen med sine høyst kompliserte modeller til både menn og kvinner. Overseas-kolleksjonen utvider med den ekstremt sofistikerte Overseas Perpetual Calendar Ultra-Thin Skeleton. Mens deres helt spesielle «La Musique du Temps» Les Cabinotiers Astronomical Striking Grand Complication kombinerer hele 19 komplikasjoner i denne unike dobbeltsidige minute repeater-modellen. Også for damene lanseres det noe helt nytt, for første gang lanserer Vacheron Constantin en modell med tourbillon og selvtrekkende urverk – Traditionnelle Tourbillon i en glitrende feminin drakt.

Her finner du en utfyllende artikkel om nyhetene fra Vacheron Constantin.

Dette var en liten oversikt over noen av nyhetene som ble sluppet på den digitale plattformen til Watches & Wonders Geneva.

Følg oss gjerne på sosiale medier for å alltid holde deg oppdatert på siste nytt i klokkeverden!