I løpet av 14 år har Valérie Messika ikke bare skapt et moderne smykkehus – hun har også endret diamantenes rolle innen smykkedesign.

Messika formidler ideen om at diamanter ikke er forbeholdt formelle anledninger, men passer like godt i dagliglivet. Uttrykksformen er frisk og ungdommelig, men er fundamentert i kvalitet og dyp fagkunnskap. Med uanstrengt eleganse, estetikk og bevegelse, har det Paris- baserte merket allerede satt tydelige spor i en konservativ bransje. Som et symbol på det usynlige båndet som forener oss, fører kolleksjonen Messika My Twin diamanter sammen i par. En klassisk smaragdslipt diamant, er forent med en mykere pæreslipt partner. Ved å kombinere diamanter med ulik form, har Messika skapt en egen og moderne feminin estetikk. Kolleksjonen byr på både ringer, anheng og armbånd, tilgjengelige i en rekke ulike utførelser.

 

Move Noa er en stilfull variasjon på Messikas signaturserie fra 2007. Designet kjennetegnes av en trio av bevegelige diamanter, omgitt og beskyttet av en ramme av gull. Diamantene representerer fortiden, samtiden og morgendagen. Move Noa-kolleksjonen omfatter ringer, halssmykker og armbånd, og sistnevnte er i år tilgjengelig i en smalere og mer diskré variant enn tidligere.

 

Messika Move Addiction Pavé er et moderne smykke skapt i samarbeid med stjerneskuddet Gigi Hadid. Messikas karakteristiske identitet er ivaretatt, men er litt mer rockete i uttrykket. Halssmykket er som skapt for å brukes hver dag, og kan enkelt justeres inn til en trendy choker. Til formelle anledninger kan lengden justeres ut for et mer klassisk uttrykk.

 

Klassisk eleganse preger også halssmykket Messika Move Uno 2 Rows Pavé. Med to kjeder i ulike lengder skapes en stilsikker lagdelt effekt, hvor hvert av kjedene byr på et eget diamantkledd anheng. Resultatet er en elegant og tidløs estetikk, som kan komplettere antrekk både til hverdag og fest.