Hublot bygger på en visjon om å være først, annerledes og unik. Forankret i konseptet «the art of fusion», leker Hublot seg med ulike materialer og ny teknologi.

Partnerskapet mellom Hublot og Ferrari er et møte mellom to tvillingsjeler. Siden 2011 har den sveitsisk- italienske forbindelsen resultert i over 50 nyskapende klokker. Hver og en av dem med heftig design og grensesprengende teknologi – for ikke å snakke om smakfulle referanser til Maranellos stolthet.

 

Hublot Classic Fusion Ferrari GT er designet i samarbeid med «Centro Stile  Ferrari», og markerer introduksjonen av et nytt design i Hublot-Ferrari-universet. Inspirasjonskilden er Ferraris «gran turismo»-modeller, hvor høy ytelse kombineres med komfort og eleganse. Modellen leveres i totalt tre ulike varianter, hvor utgaven i rødt «King Gold» er den mest  konvensjonelle. I vektbesparende titan eller høy teknologisk karbonfiber, er Hublot Classic Fusion Ferrari GT i tråd med Ferraris moderne lykkepiller med fire hjul. Den steilende hesten pryder ikke bare skivesiden, men har også  funnet veien til kronen og urverkets rotor.

 

Motor iseringen skjer i form av Hublots nyeste «UNICO»-urverk, som kan nytes i sin fulle prakt gjennom safirglasset på begge sider av kassen. Kronografens  «flyback»-mekanisme gjør at tidtakingsfunksjonen kan  stoppes, null stilles og restartes i én eneste  operasjon – perfekt for måling av runde tider.

 

Hublot Spirit of Big Bang Yellow Sapphire er en klokke som viser at Hublot behersker hvilken som helst farge, og etter at vi har fått røykfargede, transparente og røde klokker i safirglass er det denne gangen en klokke med en transparent gul urkasse som danner rammen for den oppsiktsvekkende konstruksjonen. Detaljene på urskiven er holdt i sort og gult, og kronen og knappene til kronograf-funksjonen er i matt sort. Klokken kommer bare i 100 eksemplarer, og det betyr rett og slett at det ikke er så mange som får muligheten til å gå med sin egen private sol på håndleddet