Abraham-Louis Breguet var kjent som en innovativ urmaker forut for sin tid. Ikke bare fordi han er kreditert for å ha funnet opp tourbillon, men også fordi han i tillegg stod bak mange horologiske funksjoner som fortsatt er i bruk. Klokkene fra Breguet i sitt stilrene og klassiske design er ofte en hyllest til de unike håndverkstradisjonene knyttet til den lange produksjonshistorien.

Classique Chronométrie 7727 er et godt eksempel på et sky¬høyt kompetansenivå når det gjelder moderne urmakeri. Samtidig er inspirasjonen hentet fra oppfinnelser som Breguet ble kjent for allerede på 1800-tallet. Klokken drives av et manuelt og avansert høyfrekvent urverk som svinger med 10Hz. Dette er muliggjort med magnetisk balanse, dobbel balansefjær og vitale deler i silisium. Gangreserveindikator og to sekundære urskiver hvor det er mulig å lese tiendelesekunder er integrert i det helhetlige designet. Det høres imponerende ut. Og det er det også. Classique Chronométrie kommer i rosé- eller hvitt gull.

Classique 7787 er en vakker klokke hvor detaljene på urskiven er verdt å se nærmere på. Det er et bevis på at Breguet virkelig kan kunsten å lage en komplisert «grand feu» emalje som gir en nydelig porselenshvit finish. Indikatoren for gangreserve og visningen av månefase er også av ypperste designkvalitet. Breguet Classique har et automatisk urverk med deler av silisium som gjør klokken ekstra motstandsdyktig mot magnetisme. Klokken kommer i rosé- eller hvitt gull.

Classique Dame 9087 i rosé gull har med en beskjeden diameter på 30 millimeter likevel funnet plass til månefaseindikator med en integrert sekundviser. Skiven er i nydelig perlemor og guilloche gravering med visere i blånet stål. Alle detaljene er, som vanlig fra Breguet, bevis på eksepsjonelt håndverk. Modellen kommer også i hvitt gull. Er du ute etter et enda mer luksuriøst ur kommer Classique Dame 9088 med 66 brilliant slipte diamanter rundt urskiven til å innfri forventningene. Begge versjonene har automatisk urverk og 45 timer gangreserve.