For Breitling er presisjon en regel fremfor et unntak. Derfor er hver eneste Breitling kronometersertifisert etter sveitsisk standard.

Tekst: Jon Henrik Haraldsen

Foto: Produsenten

Lèon Breitling lot seg tidlig fascinere av idèen om å måle tiden. I 1884 lagde den unge urmakeren sin første kronograf, og starten på Breitling var et faktum. Kronografer ble en rød tråd i den sveitsiske urprodusentens historie, og i 1952 lanserte Breitling den ikoniske pilotklokken Navitimer. I tillegg til stoppeklokke hadde modellen en integrert regneskive for flynavigasjon.

Navitimer Chronograph GMT 46 er en moderne tolkning av den evige klassikeren fra 50-tallet. Arven fra originalen er tydelig både i design og funksjon, men klokken har i tillegg blitt utstyrt med 24-timersvisning for en ekstra tidssone. Det gjør Navitimer Chronograph GMT 46 til et sofistikert verktøy for piloter, men  også praktisk for alle som er mye på reise.

Breitlings tradisjoner handler like mye om havdyp som luftfart. Superocean Heritage B01 Chronograph 44 er inspirert av den historiske Superocean fra 1957 – også kjent som Breitlings første dykkerklokke. På utsiden byr Superocean Heritage på et distinkt retrodesign med en urskive i fargen “blue”. På innsiden tikker Breitlings kritikerroste og egenproduserte kaliber B01.

Superocean Automatic 42 og 36 er en moderne videreføring av Superocean-temaet – i størrelser for både ham og henne. Tradisjon tro setter klokkene sterke spesifikasjoner og funksjonalitet i høysetet. Kledd i hvitt har Superocean et sporty og elegant preg som passer perfekt til en aktiv livsstil.