Den nye ledelsen i Breitling har lang fartstid i klokkebransjen, og det er et klokt trekk av både den nye CEO Georges Kern og Creative Director Guy Bové å starte med å kikke i den enorme katalogen til Breitling for å finne inspirasjon.

Navitimer 8 er den første kolleksjonen som har kommet fra fabrikken etter at den nye ledelsen tok over. Inspirasjonen fra «Huit Aviation Department» og instrumenteringen i fly-cockpit kjennetegnet klokkene som Breitling lagde på slutten av 1930-tallet, og årets nyheter kommer også med utspring i dette designuniverset. Navitimer 8 B01 Chronograph kommer både med in house og Valjoux urverk. Hvis dato er plassert mellom «4» og «5» er det in house, og hvis dato står ved «3» er det Valjoux. Begge modellene kommer både med lenke og skinnrem. Den nye Navitimer 8-kolleksjonen kommer også i flere versjoner. Automatic, Unitime, Day-Date og Automatic Date er andre spennende nyheter i kolleksjonen.

Navitimer 1 er den minste klokken i Navitimer-familien, men klokken blir verken mindre elegant eller sofistikert av den grunn. 38 millimeter i diameter gjør den til et godt valg for både menn og kvinner som liker klassisk design, presisjon og kvalitet. Klokken har også «sliderule»-beszelen som har kjennetegnet Navitimer helt siden lanseringen i 1954. Denne tiltrekkende nyheten kommer i stål med blå eller sort skive, eller du kan velge den i kombinasjonen stål og gull med kremfarget urskive. Alle variantene kommer med remmer i blått, sort eller brunt krokodilleskinn eller stållenke.

Chronomat Colt er et av de mer avdempede valg i den nye Breitling-kolleksjonen. Designmessig minner den om Chronomat, som er både kjent og populær allerede. I denne reviderte utgaven får du klokken i to forskjellige størrelser, enten 41 millimeter med grå eller sølvfarget urskive, eller 44 millimeter med sort eller blå. De elegante og rene urskivene er særdeles lettleste med kraftige visere, og ikke minst fordi safirglasset er dobbeltsidig antirefleksbehandlet. Chronomat Colt har automatisk urverk, er vanntett til 200 meter og kommer enten med pilotlenke i børstet stål eller skinnrem.