Verkstedet har nettopp tatt i bruk sin nye graveringsmaskin. Dette gjør at vi kan utvide tilbudet til våre kunder gjennom gravering av tekster og logoer på baklokket av klokker.

Graveringsmaskinen bruker en diamant til å gravere med, noe som gir et svært godt resultat. Vi tilbyr kundene våre 14 forskjellige fonter, og teksten kan være buet eller vinklet. Ved siden av tekst, tilbyr vi også inngravering av logo.

Nils-Olav på verkstedet forklarer om hvordan maskinen fungerer i praksis:
«Vi har et program som er koblet opp mot maskinen. Der legger vi inn størrelsen på teksten, og plasserer teksten slik kunden har forespurt. Det er viktig at teksten eller logoen havner på rett plass på baklokket, slik at den ikke går over graveringer som leverandøren har på klokkene sine. Dette er en viktig prosess for at resultatet skal bli perfekt».

«Selve graveringen gjøres av en diamant, og ikke laser. Denne prosessen går relativt fort, og det er forarbeidet som er krevende. Logoer som skal graveres må sendes til oss eller butikken på mail, slik at vi har et motiv å legge inn. Dette er noe vi har ventet lenge på, og er svært glade for å kunne tilby kundene våre denne tjenesten».

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss på e-post eller besøk en av våre butikker.
Vår kontaktinformasjon finner du her. 

Les det nyeste Bjerke Magasinet nå!

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Erling Braut Haaland sin tilværelse som en av verdens stigende stjerner på fotballbanen og hans store interesse for klokker. Vi lærer også mer om klokker sitt forhold til Fotball som idrett. Bærekraftig urmakerkunst er også noe som har kommet i fokus hos flere av urprodusentene. Les også mer om Urmaker Bjerke sine egne storsatsninger Bjerke Vintage & Pre-Owned og Bjerke MasterClass.