Høsten har allerede gjort sitt inntog og vi ser stadig gradestokken krype nedover mot frysepunktet. Når dagene blir kortere og mørkere, er lume på tallskiven virkelig noe som lyser opp dagene. Høsten er også tiden for skinn og lær, så hvorfor ikke la lenken hvile noen måneder, mens klokken prydes med en ny skinnrem? Høsten er synonym med mørkere toner og gjerne klokker i duse farger.

I våre butikker og nettbutikk har vi en rekke modeller som gjør seg godt for høsten. Under finner du en liten inspirasjonsguide til det som kan bli din kompanjong denne høsten.

Tudor Black Bay Bronze
Kassen i bronse gjør at uret får et behagelig uttrykk og gjør seg ekstremt godt sammen med den mørkegrå bezelen og skiven. Denne kombinasjonen gjør seg godt som hverdagsklokke, men kan også brukes til finere anledninger. Den sorte skinnremmen gir klokken et elegant preg som passer perfekt til høsten. Klokken er vanntett ned til 200 meter og har en gangreserve på ca. 70 timer.

Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Medium Small Seconds
Med den elegante, brune skinnremmen fra Fagliano kolleksjonen er dette en modell skapt for høsten. Reverso har et slankt og elegant utrykk og er med god grunn et ikon i den sveitsiske klokkebransjen. Kassen, som kan roteres rundt gjør at modellen kan brukes både til å vise tiden, men også som et smykke. Dette gjør modellen svært unik og anvendelig. Selv om klokken i dag ses på som et selskaps-ur, var klokken opprinnelig en sportsmodell som ble brukt av polospillere.

Panerai Luminor Base 44
For den som er på utkikk etter en mer sportslig modell for høsten, er Panerai sin Luminor Base 44 det perfektet valget. Denne modellen kommer på en brun skinnrem, som er svært passende for årstiden. Mot sommeren kan modellen som er vanntett til 300 meter få et mer sommerlig preg og brukes som et dykkerur. De arabiske tallene, timemarkørene og viserne er rikelig belagt med lume, slik at du vil se tiden selv i det tunge høstmørket. Klokken har hele 8 dagers gangreserve, som tilsier at den tåler å ligge stille i over en uke.

Vacheron Constantin Égérie Quartz
En av de virkelig elegante høstklokkene er denne Égérie modellen fra Vacheron Constantin. Kassen er laget i 18K rosa gull og måler 30 mm. Med en unik datovisning, samt bezel utsmykket med diamanter og tallskiven med det elegante guilloché mønsteret, blir dette det ultimate selskapsuret. Med klokken følger det tre forskjellige skinnremmer som gir klokken et allsidig utseende. Den brune skinnremmen kombinert med det rosa gullet i kassen er en sikker vinner under denne årstiden.

OMEGA Constellation Manhattan
Sverger du til lenke på din klokke, er dette modellen for deg. OMEGA sin Constellation er en evig klassiker med en moderne kombinasjon av stål og OMEGA sitt sedna gull. Den matchende brune skiven gjør seg perfekt til sedna gullet og de varme tonene i høstværet. Bezelen og indeksene er satt med diamanter av høy kvalitet, som øker det elegante preget til klokken. Ved å velge en klokke som dette på stållenke, får du en modell som passer enhver anledning.

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!