Hublot er et av de absolutt mest progressive klokkeprodusentene, og det er sjelden mangel på nyskapende tanker når Hublot skal vise frem sine nyheter. Ofte med nye materialer eller produksjonsmetoder, og ofte i samarbeid med sport, biler eller markante personligheter jager Hublot fremskritt.

Hublot deler et lidenskapelig forhold til sport med mange millioner fans verden rundt, og med Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™ har de tatt steget helt ut og laget en klokke for noen av de viktigste menneskene under fotball-VM denne sommeren. Nå vil sikkert mange hevde at de 101 dommerne som skal i aksjon på banene i Russland ikke er like viktige som de store stjernene, men dommerne pleier jo uansett å ha en egen evne til ofte å bli et midtpunkt. Det er sjelden enighet om at jobben de gjør blir utført slik vi i sofaen ville gjort det, men de fleste av oss strekker seg dit at vi er enige om at de har en vanskelig jobb. Derfor er det flott at Hublot har laget et fantastisk verktøy som skal gjøre den vanskelige jobben litt lettere.

Klokken er i titan, noe som er fordel siden størrelsen er hele 49 millimeter for at skjermen skal være enkel å betjene og lese. Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™ har alle funksjoner som en moderne smartklokke skal ha, men den gjør i tillegg jobben til dommerne enklere. På klokken registreres gule og røde kort, mål, når et lag bytter spillere og selvfølgelig tar den også tiden. Alt skjer i sanntid, så klokken er et funn for fotballfans som vil være oppdatert til en hver tid. Klokken lages kun i 2018  eksemplarer, den kan benyttes sammen med mobiler som har enten Android 4.4 eller iOS9 eller nyere programvare. Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia ™ kommer med en sort nøytral rem eller alternativt med en rem som har Hublot + FIFA World Cup™ emblem.

Hublot er offisiell tidtaker under FIFA World Cup Russia 2018

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia™

Big Bang Unico 42mm Titanium er en av modellene som er bygget rundt Hublots eget automatiske urverk, Unico, som det tok fire år å utvikle. Kronografverket inneholder 330 separate deler og er et eksempel på utviklingen Hublot står for. Big Bang Unico 42mm Titanium er en avansert kronograf som har fly back-funksjon, kolonnehjul og 72 timers gangreserve. Urskivens åpne konstruksjon gir deg et innsyn i det flotte urverket. Hublots  «quick strap system» gir deg muligheten til å skifte mellom alligatorskinn- og gummirem uten bruk av verktøy.

Big Bang Unico 45mm Red Magic kom etter at Hublot i 2011 hadde oppfunnet Magic Gold, som takket være en legering med 24 karat gull og borkarbid, var verdens mest ripesikre gull flyttet de fokus over på keramikk. Den innovative produsenten kom igjen opp med et helt nytt materiale, den første virkelig fargesterke keramikken som ikke falmer. Research & Development- avdelingen i Hublot har utviklet, designet og produsert det nye patenterte materialet. Resultatet er spektakulært
og neppe noe for alle som ønsker en diskret klokke. Big Bang Unico 45mm Red Magic er en klokke som roper: Her er jeg! Designet med skeleton urskive og den sterke rødfargen på urkassen er i en klasse for seg. Klokken kommer med rødstripet gummirem, automatisk urverk med kronograf og flyback, og hele 72 timers gangreserve.

Big Bang Unico 42mm Titanium

Big Bang Unico 45mm Red Magic