Slik lyder et av slagordene til klokkeprodusenten Hublot. Hublot har virkelig lagt ned en innsats for å slå seg opp som en av de største sponsorene innenfor fotball. De sponser blant annet en rekke kjente profiler, blant annet Kylian Mbappé og Pelé, lag som Chelsea FC og Juventus FC, og norske Ada Hegerberg er «Friend of the brand». Men kanskje viktigst av alt, de er en av hovedsponsorene til Premier League, en av, om ikke den mest, kjente fotballigaen i verden.

Hublot ble offisiell tidtaker for Premier League fra starten av 2020/2021 sesongen. Dette var et logisk steg i deres markedsføring, da de allerede vart godt etablert på håndledd til kjente forballprofiler og sponser noen av verdens største fotballklubber. Hublot var ikke bare det første luksusmerket som investerte i fotball ved å samarbeide med det sveitsiske landslaget i 2006, men nå har selskapet en av de største porteføljene i hele sporten. Ved å sponse Premier League når de ut til personer over hele verden. Kamper fra ligaen er tilgjengelige for 880 millioner husstander i 188 av verdens 193 land. Premier League har et samlet globalt publikum på utrolige 3,2 milliarder, noe som gjør den til verdens mest sette fotballiga.

Når samarbeidet ble offisielt, sa Hublot sin CEO Ricardo Guadalupe følgende:

«Vi er ekstremt glade og stolte over å bli Premier Leagues offisielle tidtaker. Dette er et milepæløyeblikk for Hublot. Siden 2006 har vi vist at Hublot er enormt lidenskapelig opptatt av fotball og at vi tilfører stor verdi til hver konkurranse, klubb og talent vi samarbeider med. Vi ser frem til å jobbe sammen for å bringe dette partnerskapet til live på og utenfor banen. Hublot elsker fotball og vårt samarbeid med Premier League er beviset!»

Som offisiell tidtaker for ligaen vil Hublot ha kontroll på samtlige 90 minutter pluss tillegg på banen og på TV-skjermer over hele verden. Hublot-logoen sitter ved siden av grafikken på skjermen som viser kampresultatet og tiden. Det sveitsiske luksusklokkeselskapet er også representert på hver kamp via den ikoniske Hublot Big Bang Unico-formede tavlen holdt opp av den fjerde dommeren for å signalisere ekstra tid og bytter. Premier League-dommere har også kontroll på tiden under kamper med en Hublot Big Bang smartklokke, som inkluderer mållinjeteknologi. Mellom kampene vil Hublot være med på alle Premier Leagues digitale plattformer.

I tillegg har Hublot skapt modeller som er spesielt designet for Premier League. Disse er produsert for å hylle samarbeidet, og man kan se klare trekk i modellene som viser til fotball og ligaen.

Nå som Premier League endelig er i gang igjen, er det vel ingenting som er bedre enn å støtte sitt lag fra sofaen eller tribunen med en passende klokke fra Hublot på håndleddet. Her finner du et lite utvalg Hublot-klokker fra Urmaker Bjerke sin nettbutikk.

Hublot Square Bang Unico All Black
Nyheten fra i vår ligger an til å bli en stor suksess for merket. Modellen kommer inn som et friskt pust i den allerede velkjente serien Big Bang. Med den firkantede kassen skiller den seg fra andre modeller, og den helsorte klokken er virkelig noe for seg selv. Modellen måler 42mm og har en sort polert keramisk kasse. Bezelen består av polert keramikk med 6 H-formede titanskruer. Uret drives av det automatiske urverket HUB1280 UNICO som har en gangreserve på ca. 72 timer og den er vanntett til 100m.

Hublot Big Bang Integrated Time Only Titanium 40mm
En annen nyhet fra 2022 er denne 40 mm store Big Bang modellen i titan. Klokken har en urkasse i polert og børstet titan som måler 40 mm. Uret har en skeleton tallskive som gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven, og datovisning klokken 6. Urverket er Unico, in-house fra Hublot, og heter HUB1710. Det er et selvtrekkende, automatisk urverk med en gangreserve på 50 timer.

Hublot Spirit of Big Bang King Gold Ceramic
En av Hublot sine mest velkjente serier er Spirit of Big Bang. Denne utvalgte modellen har en kasse i 18k King Gold som måler 42 mm. Dette uret har også en skeleton tallskive som gjør at urverket er synlig gjennom tallskiven. Urverket er HUB4700, et selvopptrekkende urverk med en gangreserve på ca. 50 timer. Modellen leveres med en sort strukturert gummirem med foldespenne i 18k King Gold, som passer kassen perfekt. Uret er vanntett til 100m.

Hublot Classic Fusion Orlinski Blue Ceramic
Denne tøffe modellen måler 40 mm og er laget i polert, blå keramikk. Den er designet i samarbeid med Richard Orlinski som er en fransk skulptør og visuell neo-popartist. Uret har en tallskive i fasettert blå keramikk som gjør den ekstra unik. Urverket er HUB1100, et automatisk, selvtrekkende urverk med en gangreserve på ca. 42 timer. Uret leveres på en matchende, blå gummirem.

Ønsker du å se flere modeller fra Hublot, finner du de HER, eller ved å besøke vår butikk i Nedre Slottsgate 11, Oslo.

I det nyeste Bjerke Magasinet får vi et innblikk i Dennis Hauger sin tilværelse som en av verdens mest spennende talenter innad Formel 1 & 2 sirkuset. Grønne klokker er noe som er meget i vinden, enten om det gjelder selve produksjonen eller designet. Interessen rundt Vintage klokker har virkelig tatt Norge med storm. Hva bærer de mest Kjente menneskene i verden? Urmaker Thomas Bjørnstad geleider oss igjennom Lommeurene sin fantastiske verden. Les Bjerke Magasinet nå!