Hublot og verden legger et annerledes år bak seg med å slippe en rekke spennende nyheter under LVMH-messen. 

Hublot har aldri vært fremmed for å tenke annerledes. Merket har hentet inspirasjon fra en rekke forskjellige retninger innen kunst og kultur, og en av disse er sammensmeltingen mellom gatekunst og horologi. Merket tar abstrakte konsepter skapt av viktige moderne kunstnere og skaper noe som kan plasseres rett på håndleddet.

En serie fra Hublot som bygger på overnevnte «fusjon» er Orlinski-kolleksjonen innad Classic Fusion-serien. Dette er klokker som er inspirert av Richard Orlinski, en fransk billedhugger som også produserer popmusikk.

Nytt tilskudd til Classic Fusion Orlinski

Nye 40mm Classic Fusion er skapt på en klassisk Orlinski-esque måte, med en urskive som gjenspeiler den fasetterte stilen som er en gjenganger i hans arbeid. De spesifikke tonene i svart og blått nikker til farger han har vært kjent for å jobbe med. Hele klokken, bortsett fra urverket, kronen og remmen, er keramisk – det ser nesten ut som om uret kunne ha blitt formet direkte i studioet til Orlinski.

Richard Orlinski og Hublot har hatt flere samarbeid.

Throwback: HISTORIEN BAK CLASSIC FUSION

Med sammenslåingen av et original design og komfort, fengslet «1980 Classic Original» raskt et kresnet publikum som ønsket et unikt horologisk produkt under Baselmessen i 1980. Hublots grunnlegger, Carlo Crocco, hadde en praktisk, robust og brukbar klokke for alle anledninger i tankene. På den tiden var Hublot det første klokkemerket som dristig kombinerte dyrebart gull med en moderne gummi utviklet i egne verksteder. Et lykkelig ekteskap mellom to slike forskjellige materialer var noe ingen andre hadde forestilt seg.

Dette var opprinnelsen til ‘Art of Fusion’, en utforskende tilnærming til materialer støttet av teknologisk forskning og en fryktløshet for å være annerledes. En tankegang som preger Hublot til den dag i dag.

Carlo Crocco

HUBLOT BIG BANG

Hublot Big Bang Integral var en av fjorårets store nyheter fra Hublot. Femten år etter lanseringen av den første Big Bang i 2005, ble klokken endelig tilgjengelig med integrert lenke. Fremfor ordinære remfester og markante endeledd, forbindes lenken sømløst med kassen.

Hublot har nå lansert BIG BANG INTEGRAL i tre nye keramiske farger: hvit, marineblå og grå, alle med innebygd ripebestandighet, holdbarhet og allergivennlige egenskaper.

Både lenken og den 42 mm store kassen finnes allerede i titan, «All Black» keramikk eller rødt «King Gold». Urverket er Hublots egenproduserte Unico HUB1280 med automatisk opptrekk og 72 timers gangreserve.

Se vårt utvalg her!

BIG BANG TOURBILLON AUTOMATIC ORANGE SAPPHIRE

Fusjonskunsten når et nytt nivå med en unik kombinasjon av materialer og komplikasjoner.

Det årlige slippet av Hublot sin klokke i «safir» har nesten blitt en tradisjon man venter i spenning på. Hublot har allerede vært igjennom en rekke varianter som gjennomsiktig, svart, gul, blå, rød. Hublot har mestret opprettelsen og bearbeidingen av safirer med eksklusive nyanser for sine urkasser. Med den nye Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire har merket nok en gang oppnådd en «verdens første» ved å legge til en helt ny farge i paletten med gjennomfargede safirer.

Denne enestående tekniske og estetiske bragden er kombinert med et helt nytt tourbillon-verk utstyrt med en selvtrekkende mekanisme (en sjeldenhet for en tourbillon), men også med en gjenoppfunnet arkitektur med sin synlige mikrorotor på urskiven og tre safirbroer. En ny fusjon av dristighet og gjennomsiktighet, i en begrenset utgave på 50 stykker.