Hublot har det siste året kommet med en rekke spennende nyheter. Nyhetene består av alt fra smartklokker, ny lenker til en modell som feirer merkets 40-års jubileum. 

CLASSIC FUSION 40 ÅR

Hublot har alltid vært et fryktløst og banebrytende merke innen sin sjanger, og har aldri vært redd for å gå sin egen vei i en bransje full av «strenge» tradisjoner. Merkets opprettelse av et gullur på en gummirem i 1980 brøt med konvensjonelle koder og la grunnlaget for den visjonen Hublot jobber ut ifra nå. For å markere jubileet har merket gjenoppfunnet modellen som startet alt: 1980 Classic Original. Denne modellen slår sammen fortid og fremtid, horologisk tradisjon og teknisk innovasjon, og 2020-utgaven er nå tilgjengelig med et mekanisk urverk.

For å feire at merket arbeider med en rekke materialer, utførelser, moderne og klassisk teknologi slippes modellen i tre samlermodeller for å feire Hublots 40-årsjubileum.

HISTORIEN BAK CLASSIC FUSION

Med sammenslåingen av et original design og komfort, fengslet «1980 Classic Original» raskt et kresnet publikum som ønsket et unikt horologisk produkt under Baselmessen i 1980. Hublots grunnlegger, Carlo Crocco, hadde en praktisk, robust og brukbar klokke for alle anledninger i tankene. På den tiden var Hublot det første klokkemerket som dristig kombinerte dyrebart gull med en moderne gummi utviklet i egne verksteder. Et lykkelig ekteskap mellom to slike forskjellige materialer var noe ingen andre hadde forestilt seg.

Dette var opprinnelsen til ‘Art of Fusion’, en utforskende tilnærming til materialer støttet av teknologisk forskning og en fryktløshet for å være annerledes. En tankegang som preger Hublot til den dag i dag.

Carlo Crocco

HUBLOT BIG BANG

Hublot Big Bang Integral bygger på en ikonisk modell av langt nyere dato. Femten år etter lanseringen av den første Big Bang i 2005, er klokken nå tilgjengelig med integrert lenke. Fremfor ordinære remfester og markante endeledd, forbindes lenken sømløst med kassen. Både lenken og den 42 mm store kassen er utført i titan, «All Black» keramikk eller rødt «King Gold». Urverket er Hublots egenproduserte Unico HUB1280 med automatisk opptrekk og 72 timers gangreserve.

Se vårt utvalg her!

HUBLOT SPIRIT OF BIG BANG MECA-10

Denne imponerende klokken er ikke noe unntak når det gjelder Hublot sitt hellige motto, Art of Fusion. Dette er den første sammensmeltingen mellom Hublots populære Meca-10-in house kaliberet og det rektangulære «Spirit of Big Bang»-designet. Spirit of Big Bang-kolleksjonen er kanskje ikke den mest kjente fra det sveitsiske merket, men er absolutt en av de mest imponerende seriene til Hublot.

Hublot Spirit Of Big Bang Meca-10 vil være tilgjengelig i 3 versjoner i forskjellige materialer:

Titanium – 614.NX.1170.RX

King Gold – 614.OX.1180.RX

Svart keramikk – 614.CI.1170.RX

HUBLOT BIG BANG E

Hublot ga ut Bing Bang for første gang i 2005. Siden den gang har den anerkjente modellen blitt utgitt i en rekke forskjellige varianter som bygger på innovasjon og nytenking kombinert med klassisk sveitsisk urmakeri. I 2018 debuterte den første digitale versjonen av Big Bang som ble brukt av dommerne under VM i Russland. Nå avdekker Hublot en ny og forbedret versjon av denne modellen som bygger på produsenten sitt hellige mantra, Art of Fusion. Modellen er ifølge produsenten en sammensmelting av tradisjon og innovasjon kombinert med banebrytende materialer og ny teknologi.

Den stilige modellen sin kasse måler 42 mm, og er laget av et utvalg av titan eller keramikk. Timetallene er metalliserte under det riperesistente safirglasset, som er dekket med en AMOLED HD-berøringsskjerm. Akkurat som en mekanisk versjon av Big Bang, brukes kronen til å styre funksjonene med integrert skyver til å aktivere kontrollene for den elektroniske modulen. Klokken er utviklet i samarbeid med andre merker innen LVMH Group, og er tilpasset og perfeksjonert for å oppfylle Hublots krav.