Fusion er et begrep som går igjen hos Hublot. Det er ofte overraskende kombinasjoner av dyre og billige materialer, som på åttitallet da den daværende eier, Carlo Crocco skapte sensasjon i klokkeverdenen med klokker i edelt metall og gummiremmer. Denne lekne holdningen til materialer som karbon og titanium har ikke bare ført til spennende klokker, men også bidratt til utvikling av grensesprengende nye materialer.

Hublot Classic Fusion er en kolleksjon som fortsetter å hylle det klassiske designet fra 1980, men som på ingen måte ser datert ut av den grunn. Nå har de lansert en «All Ceramic» versjon som har en integrert lenke i sort keramikk. Lenken er et essensielt designelement på denne modellen og er perfekt integrert i kassen. Klokken er tilgjenge¬lig med sort eller blå tallskive, og også i en kronograf-versjon. Hublot Classic Fusion kommer også i mange varianter som lever opp til navnet der det kombineres en rekke materialer og spenstige fargevalg. Hublot har gjort det enkelt for alle som vil ha «sin» størrelse og leverer Hublot Classic Fusion Ceramic Integrated Bracelet Black Magic i diameter på 42 og 45 millimeter.

Hublot Big Bang Unico Titanium og Hublot Big Bang Unico GMT Titanium er basert på tidligere versjoner av det samme urverket. Et urverk som er utviklet, designet og produsert av Hublot, og som beviser at klokkene ikke bare er fantastiske på utsiden. Begge klokkene er som navnet tilsier laget i titanium, noe som gjør dem lettere, men minst like solide og hardføre enn om det hadde blitt valgt andre materialer. Hublot Big Bang Unico Titanium kommer med en diameter på 42 millimeter, krono¬graf og skjellettert design i grå finish med blå detaljer. Hublot Big Bang Unico GMT Titanium har samme matte overflate og de samme designdetaljene, men er noe større med sine 45 millimeter. Klokken kan vise to tidssoner og har natt og dag-indikator. Begge klokkene har de markante H-formede skruene på bezelen og gummirem i blått og sort, som du enkelt kan bytte med det unike systemet som Hublot har utviklet.